Kundvagn0item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Delivery and Shipping

Leverans och transport

Vi respekterar din tid och vi vet att du behöver artikeln så snart som möjligt. Vi är fast beslutna att leverera artikeln med 2-3 dagar officiellt men mestadels du emot artiklarna nästa dag. Gratis Frakt gäller för ordrar över 399:-annars kostar frakten 59 kr. Om du behöver ett objekt på ett visst datum då vänligen låt oss veta på den [email protected] Vi vill gärna hjälpa dig.

 

Återgång politik


30 DAGARS RETURRÄTT.

Vi respekterar dina känslor och vi ber om ursäkt för om produkten inte håller dina förväntningar. Vi erbjuder 30 dagars returrätt även om du öppnar och använts på ett tag. Kontrollera att det inte bryts. Om objektet är bruten när du får meddela det vänligen oss inom 2 dagar, så att vi kan ersätta detta gratis. Om produkten är mycket skadad, vi får göra en omvärdering av objektet och kommer att låta dig veta om dess kosta något och kan återställas från de pengar som ska returneras.

Om du vill returnera produkten, vänligen låt oss veta om [email protected] och boka en avkastning på webbplatsen, 'Retur och återbetalning'. Ditt 30 dagars returrätt bara räknas från den dag du tagit emot varan. Kunden bör betalar för returfrakten som vi inte erbjuder fri återvända leverans. Vänligen ta hand om kvittot när du skickar objektet till den nedan adress. Försök att behålla den ursprungliga låda och mottagandet av leveransen och kan begära leveranskvittot om det finns några problem. Tack för förståelse.

Vi kommer återbetala pengarna till dig inom 7 dagar vid avbokning vid försening, klagomål eller avkastning politik. Du måste ange bankuppgifter där du behöver pengar och vi kommer att få det överförs så snart som möjligt.

Returadressen är:
Presentfa 601,
48-StavangerGatan
Husby 16438 Sweden.