Hej vänner, jag trodde att jag skulle skriva en blogg om detta, eftersom det är något nytt i Sverige och folk måste få veta om det. En dag bjöd min vän mig och min familj på en middag i samband med hans inflyttning till nytt hus. Jag tänkte på gåvan, det är definitivt en familjefest och familjen uppmanas att gåvan måste vara familjeorienterad. Jag sökte en stund på internet och kunde inte hitta något unikt. Jag tror att ni stött på en situation som denna då och då.

Efter mycket letande hittade jag en Inredningstipswebshop presentfa.se. Genom att fråga fann jag att de har startat nyss i Sverige och har en mycket bra samling på inredningstips som är idealiska för gåvor vid många tillfällen, som bröllopsgåva, familjengåvor och även romantiska presenter. Dessa poster är ganska nya och jag är säker på att dessa är nya för svenskar (för oss) också. Det är ett nytänkande och en förändring som jag trodde att jag bör överväga eftersom jag älskar förändringar. Tro mig. Jag beställde ett silverglas, och dessa var ganska bra tyckte jag, och packningen var också ganska bra. Jag älskar det och min vän frågade mig var jag köpt den :)

Jag vet att vi älskar dessa Dekorationsobjekt och även ibland har stora svårigheter med att hitta en gåva vid dessa tillfällen. Men PresentFa har kommit ut med en ny plan och ett bra initiativ för att ta Heminredningsgåvor till Sverige som jag tror vi saknar någonstans. Det är värt att överväga det medan du bestämmer dig för gåvan vid vissa speciella och normala tillfällen. Jag skulle vilja råda dem att få några fler produkter i framtiden. Det är en bra start och hoppas du kommer att göra bra i Sverige. Lycka till killar.

Anna