Kundvagn0item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tack för att du letar mer information om oss, vi är glada att berätta om vår historia.
              

 

Du kanske tänker att Presentfa.se är nytt?

JA, du har rätt. Vi öppnade vår butik vintern 2016 och syftar till att ge en exklusiv hemdekorationspresent och handgjord present till Sverige.

PresentFa, Namnet är inspirerat från "FÅ Present".

Presentfa är en grupp fascinerande och entusiastiska människor som arbetar för att ge fler val av presenter och göra det lättare till de   bästa priserna. Låt oss fortsätta, vad vi gör:


 

Vi älskar vad vi gör:

 

Vi väljer endast de bästa produkterna från hela världen, främst från Asien för att erbjuda dig den bästa presentupplevelsen. Vi arbetar hårt för att förbättra vårt erbjudande och shoppingupplevelse. Vårt mål är att inte tjäna pengar, utan snarare att ge dig val när du köper din present och en glad känsla när du ser våra produkter.


Vårt mål är att tillhandahålla heminredning och handgjorda presenter som inte är så vanliga i Sverige, men vi får mer än 40% gilla på alla annonser där andra nätbutiker får runt 10-20% gilla. Människor gillar dessa presenter, och vi vill definitivt arbeta med dig för att öka samlingen inom en snar framtid.


 

 

Behövs det verkligen??

   Bra fråga:
Tycker du inte att val och sorter alltid är bra att överväga, och det bästa är att Presentfa tänker bortom choklad och kläder, eftersom det är traditionella presenter och vi tror att förändring är bra. Leksaker och kläder fungerar inte alltid när det gäller presenter, det finns många människor i Sverige som älskar att använda handgjorda smycken och heminredningsprodukter.
 
Så vi lägger mycket ansträngningar och ger nya och lysande presentationsidéer så att din mottagare får precis vad han/hon älskar.


Hoppas du är nöjd och litar på oss. Ha en säker och tillfredsställande shopping. Vi ses vid kassan.Presentfa.se!